Poznali byste dnes autorku megahitu Ironic Alanis Morissette?
zdroj: tisková zpráva

Poznali byste dnes autorku megahitu Ironic Alanis Morissette?

5. 5. 2013 – 19:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Známá zpěvačka předvedla své tvary na slunné Hawaii, kde si užívala se svou rodinou. I když se jí nepodařilo shodit poporodní kila, vypadala velmi spokojeně.

Osmatřicetiletá zpěvačka, která v 90. letech pravidelně vyhrávala světové hitparády s písněmi Ironic nebo Thank You, si s manželem a synem vyjela na dovolenou na Hawai a málokdo by ji tam poznal. Dříve byly jejím poznávacím znamením dlouhé vlasy a štíhlá postava, která se jí dnes ale po těžkém rozchodu s hercem Ryanem Reynoldsem a porodu syna hodně změnila. Nápis na jejích plavkách "Sebeláska" značil, že i přes nedokonalé tvary je zpěvačka se sebou spokojená a ke štěští ji slouží úplně jiné věci, než perfektní postava.

Alanis Morissette zdroj: Profimedia

Alanis doprovázel na dovolenou její o pět let mladší manžel Mario “MC Souleye” Treadway a dvouletý syn Ever. Rodina si užívala pohodu na pláži a z přítomných paparazzi si nic nedělala.

Zpěvačka v roce 2007 neprožívala právě šťastné období, kdy se s ní kvůli o deset let mladší herečce Scarlett Johansson rozešel její dlouholetý přítel a později snoubenec Ryan Reynolds. V tomto období začala nabírat na váze, ale v roce 2010 se jí podařilo zhubnout kvůli svatbě s Mariem. Dnes je u ní spokojená maminka, která nějaké to kilo navíc určitě neřeší.

...

Zatím bez komentáře, buďte první!