Potvrzeno! Miley Cyrus opět randí s mladým Schwarzeneggerem
zdroj: tisková zpráva

Potvrzeno! Miley Cyrus opět randí s mladým Schwarzeneggerem

14. 11. 2014 – 11:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Jednadvacetiletá popová hvězda a stejně starý herec si včera vyrazili na fotbalový zápas a dělali vše pro to, aby byli středem pozornosti.

Na Internetu se dnes objevilo hned několik fotografií, na kterých se k sobě Miley a Patrick zamilovaně tisknou a vášnivě líbají. Syn slavného akčního hrdiny Arnolda Schwarzeneggera a úspěšné žurnalistky Marie Shriver u toho stíhal i pořizovat selfies.

Připomeňme, že jejich románek začal už před třemi lety. Patrick, který tehdy chodil s Tallulah Willis, během jednoho rozhovoru prohlásil, že jeho oči se zaměřují na Miley. Ta neváhala, zjistila si jeho telefonní číslo a začala se s ním scházet. Dlouho jim to však nevydrželo.

Miley Cyrus a Patrick Schwarzenegger zdroj: tisková zpráva

Počátkem letošního listopadu ale bulvární fotografové interpretku Wrecking Ball nachytali, jak opouští Patrickův byt, ve které prý strávila několik hodin.

Od té doby se spolu objevili na veřejnosti ještě několikrát (například v hollywoodském Egyptian Theatre) a nyní je definitivně jasné, že nejde jen o přátelský vztah. Stará láska prostě nerezaví!

Zatím bez komentáře, buďte první!