Podrážděná Cara Delevingne poskytovala interview. Nedopadlo to dobře
zdroj: Profimedia

Podrážděná Cara Delevingne poskytovala interview. Nedopadlo to dobře

29. 7. 2015 – 11:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Britská kráska chtěla zapropagovat svůj film Papírová města, ale dosáhla spíš pravého opaku. Co se stalo?

Cara se rozhodla na dálku vstoupit do pořadu Good Day Sacramento a zodpovědět několik otázek ohledně filmové adaptace románu Johna Greena Papírová města. Skončilo to však naprostým fiaskem.

Dvaadvacetiletá modelka evidentně vstala špatnou nohou a rozhovor tak připomínal spíš výslech. Když se jí zeptali, zda si ve svém nabitém programu dokázala najít čas na přečtení inkriminované knihy, nasadila na tvář cosi jako úsměv a sarkasticky odvětila:

"Ehm, no nikdy jsem ji nečetla. Ani scénář. Nijak jsem se na to nepřipravovala." Načež s kamenným výrazem dodala, že Green byl jedním z jejích oblíbených autorů.

A ve stejném duchu to pokračovalo dál a dál… až dokud jednomu z moderátorů nedošla trpělivost a nezačal zjišťovat, v čem je problém. Caru však jeho tvrzení, že v jiných rozhovorech projevovala "větší nadšení" + navazující otázka, zda náhodou není jen vyčerpaná, evidentně zaskočila.

"Premiéra byla včera v noci. Byla to velmi emotivní noc, vnímala jsem ji jako konec jedné éry. Ale nejsem o nic méně nadšená, než jsem byla před pár týdny," konstatovala.

Moderátoři však byli jiného názoru a interview předčasně ukončili s tím, že jeho hlavní aktérka je "trochu podrážděná".

"Nebo jsme to možná jen my," pokusili se o smířlivý tón. "Jo, jo, myslím, že jen vy," souhlasila Cara, která na závěr ještě vyslechla doporučení, že by si možná měla zdřímnout a dát si energetický nápoj.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku