Podívejte se, jak slavila jedenadvacáté narozeniny modelka Cara Delevingne!
zdroj: Instagram

Podívejte se, jak slavila jedenadvacáté narozeniny modelka Cara Delevingne!

15. 8. 2013 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Tato nádherná modelka hýbe světem. Nyní měla jedenadvacáté narozeniny a ty se musí patřičně oslavit!

Jak jinak než s přáteli se dají slavit jednadvacáté narozeniny. Ani Cara si nenechala tuto příležitost ujít  a na svou oslavu pozvala pár přátel. Ti měli za úkol obléct si co nejvtipnější a nejdivnější oblečky. Trochu retro, trochu cool, hlavně aby nic nebylo nudné.

Cara Delevingne zdroj: Instagram

 

I Cara se s svým outfitem přizpůsobila a vzala si na sebe třpytivý trenčkot a party mohla začít. S kamarády si užila  v nočním klubu pořádnou jízdu, na kterou podle komentářů na svém Instagramu asi jen tak nezapomene. Samozřejmě, že nechyběl ani dort se svíčkami a hodně dárků.

Cara Delevingne zdroj: Instagram

Následovala trochu méně divoká oslava s rodinou. Společně všichni navštívili babičku Cary v nemocnici, kde udělali společné foto a oslavili její narozeniny v kruhu rodinném. Pak se odebrali do restaurace, kde povečeřeli a Cara sfoukla svíčky na dalším narozeninovém dortíku.

Cara Delevingne zdroj: Instagram Od sestry dostala oslavenkyně dárek, který ji vážně dojal: kytara s obalem, na kterém je nakreslený portrét supermodelky a u něj nápis „Queen Delevingne“. Cara je hudebně nadaná a chtěla by se muzice věnovat „Chci dělat hudbu, chci hrát, chci zpívat. Chci dělat něco, z čeho mi neexploduje kůže,“ dodává Cara a zřejmě tak naráží na odvrácenou stranu modelingu.

Cara Delevingne zdroj: Instagram

Oslavy ale ještě nekončí, protože jednadvacáté narozeniny se musí oslavit pořádně. Následující týden bude Cara slavit s přáteli na Ibize a vezme si sebou své nejlepší kamarádky jako jsou Rita Ora nebo Georgia Jagger. Uvidíme, co budou holky na dovolené vyvádět, ale není pochyb o tom, že si to rozhodně užijí.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku