Podívejte se, jak se Leonardo Dicaprio proháněl vzduchem na flyboardu
zdroj: Profimedia

Podívejte se, jak se Leonardo Dicaprio proháněl vzduchem na flyboardu

10. 8. 2013 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Lehce oplácaný Leonardo Dicaprio si užívá letních radovánek po boku nádherných dívek.

Leonardo Dicaprio si užívá dovolenou po boku své mladičké přítelkyně. Jako prázdninovou destinaci si vybral Ibizu, která je známá hlavně jako báječné místo pro ty nejdivočejší party. Nicméně Leonardo zřejmě nepřijel do této španělské destinace užívat bujarých večírků, ale spíše se věnovat svým přátelům a užít si nevšední zábavu. A podle toho jak vypadá se zdá, že je spokojený. Nedbalý culíček vypadá na osmatřicetiletém hercovi uvolněně a i jeho pupík napovídá pohodové náladě.

Leonardo Dicaprio zdroj: Profimedia

Na luxusní jachtě, kterou obývá společně s milionářem Vladislavem Doroninem a rozsáhlým personálem, si užívají dosytosti soukromí a zábavy. Leovi dělá společnost jeho nová přítelkyně, jedenadvacetiletá modelka Toni Garnn, movitému Vladislavovi zase pětadvacetiletá Luo Zilin, která nahradila jeho předchozí přítelkyni, topmodelku Naomi Campbell.

Kdo by si myslel, že se tihle čtyři budou jen tak poflakovat, je na omylu. Dostatek peněz znamená i dostatek možností k zábavě, proto se rozhodně nenudí. Na snímcích jsou zachyceni, jak si užívají vodních hrátek na flyboardu, díky němuž je možné „létat“ nad hladinou nebo se prohánět pod ní. 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku