Podívejte koho líbá Robert Pattinson. Kdo je jeho potenciální láska?
zdroj: Profimedia

Podívejte koho líbá Robert Pattinson. Kdo je jeho potenciální láska?

16. 8. 2013 – 16:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Sedmadvacetiletý herec na snímku líbá neznámou krásku. Doopravdy se ale stýká s někým jiným.

Tento sexy herec je v kurzu. Je mimo jiné známý tím, že se neustále rozchází (a zase dává dohromady) se svoji hereckou kolegyní Kristen Stewart. Na veřejnosti se objevily fotky, které možná způsobily hysterický záchvat nejedné jeho fanynce. Robert aktuálně nafotil novou kampaň na parfém pro značku Dior a ve snímcích se líbá s nádhernou modelkou. Předpokládá se, že ta se ale jeho novou láskou nestane, nicméně s jeho soukromím je teď spojována další dívka – krásná Mischa Barton.

Mischa Barton zdroj: tisková zpráva

Mischa se nedávno po přibližně ročním vztahu rozešla se Sebastianem Knappem, takže stejně jako Rob, i ona momentálně prochází těžkým životním obdobím. Rob prý sice žádný další vztah zatím nehledá, ale jeho přátelství s Mischou by v něj klidně přerůst mohlo.Oba toho totiž mají společného mnohem víc, než jen smůlu v lásce – například to, že jsou notoričtí introverti a společný čas tak mohou trávit v družném mlčení.

Robert Pattinson zdroj: tisková zpráva

Připomeňme, že Rob se – ve snaze dostat se co nejdál od Kristen a jejich společných přátel – momentálně stěhuje do nového luxusního domu v Beverly Hills. „Zámek“ postavený ve francouzském stylu má pět ložnic, šest koupelen, lázně, knihovnu a bazén. „Je to velmi krásný dům, ale není v něm prakticky žádný nábytek. Myslím, že Rob se tam bude cítit osaměle,“ uvedl jeden z Robových přátel. Nu, Mischa by mu třeba ráda dělala společnost…

Zatím bez komentáře, buďte první!