Pirát Johnny Depp zůstal na ocet a není v tom žádný další muž!
zdroj: tisková zpráva

Pirát Johnny Depp zůstal na ocet a není v tom žádný další muž!

22. 1. 2013 – 15:58 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Po tom, co se slavný herec rozešel po mnoha letech se svou francouzskou přítelkyní a matkou jejich dvou dětí Vanessou Paradise, zakotvil v náručí herečky Amber Heard. Bohužel ani tento vztah mu dlouho nevydržel.

Lidé se rozcházejí dnes a denně a samozřejmě je to vždy určitým způsobem bolestné. Jaké to ale muselo být pro jednoho z nejžádanějších mužů planety překvapení, když zjistil, že ho jeho milá opustila pro jinou ženu? Devětačtyřicetiletý idol Depp jistě během svého života zažil ledacos, ale takové ponížení určitě ne. Navíc byl do šestadvacetileté Amber velmi zamilovaný, což dokazuje i fakt, že po ní po roce chození neváhal pojmenovat zátoku na svém soukromém ostrově, nebo jí pořídit luxusní sídlo.

Amber Heard zdroj: tisková zpráva

Amber je nejenom krásná žena, ale tím, že je bisexuální, je mnohem větší šance, že u ní dojde k nevěře. S tím, že to nemá v sobě úplně jasně vyhraněné, měl herec trochu problém a velmi se bál, že ji ztratí. Díky jeho častým výkyvům nálad, se také Amber zřejmě uchýlila do náručí krásné francouzské modelky Marie de Villepin, se kterou byla přichycena ruku v ruce na nákupech v Paříži. Není tedy divu, že se Amber raději rozhodla pro stejně naladěnou Marii, než aby poslouchala mrzutého Johnnyho, kterého zřejmě dohání jeho pokročilý věk a má své vrtochy.

Johnny se s blonďatou Amber seznámil při natáčení filmu Rumový deník a byla také příčinou rozpadu jeho vztahu s Vanessou Paradise.


Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku