Pippa Middleton vydala knihu, zbavuje se nálepky sestry Kate
Pippa Middleton | zdroj: Profimedia

Pippa Middleton vydala knihu, zbavuje se nálepky sestry Kate

22. 10. 2012 – 9:21 | Magazín | Jitka Pavlíková | Diskuze:

Sestru vévodkyně Catherine z Cambridge by asi ani ve snu nenapadlo, že se jednou stane slavná díky svému pozadí. Protože ale Philippu "Pippu" Middleton štve, že se o ní neustále píše v bulváru, a tak se rozhodla vydat knihu o tom, s čím má pracovní zkušenosti: pořádání oslav a akcí nejrůznějšího druhu.

"Je poněkud zvláštní proslavit se po celém světě před třicítkou díky vaší sestře, švagrovi a zadku. Možná mi to jednou začne dávat smysl. Do té doby je myslím fér říci, že to má své pozitivní i negativní stránky," prohlásila Pippa ke své náhle nabyté slávě.

Čtyřsetstránkový rádce se jmenuje "Celebrate" a Pippa ujišťuje, že kniha opravdu stojí za to.  "Vím, že spousta z vás si knihu koupí jen ze zvědavosti. Mohu vás ujistit, pro mě je ještě divnější než pro vás, že o mně bylo napsáno tolik, ačkoli jsem toho o sobě nikdy moc nezveřejnila. Jistě, mám možnosti, o kterých se mnohým ani nesní, ale jinak jsem obyčejná holka přes dvacet, která se snaží budovat kariéru. Jednou z nejhezčích šanci pro mě je vydat knihu 'Celebrate'," dodala Pippa.

Kniha kromě rad, jak být skvělou hostitelkou při každé události, obsahuje i množství fotografií Pippy, na nichž pózuje jako skvělá hospodyňka či při hraní s dětmi. Recepty a hry jsou proloženy glosami z Pippina dětství.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku