Pink: 'Mé smyslné a šíleně silné tělo si užívá zaslouženého volna'
zdroj: tisková zpráva

Pink: 'Mé smyslné a šíleně silné tělo si užívá zaslouženého volna'

14. 4. 2015 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Pětatřicetiletá zpěvačka zareagovala na kritické výroky, podle kterých by měla zhubnout. A rozhodně si nebrala servítky…

Pink se dočkala nelichotivých komentářů kvůli fotografiím z charitativní akce pořádané Institutem Johna Wayna pro výzkum rakoviny, na kterou si vzala elegantní černé šaty.

Pink zdroj: tisková zpráva

Mnozí internetoví uživatelé jsou názoru, že interpretce hitu Try by prospěla nějaká účinná dieta. A co na to samotná Pink?

"Odkazujete se na obrázky z včerejšího benefičního večera, kterého jsem se zúčastnila na počest mé mrtvé kamarádky Dr. Maggie DiNome. Dostala Duke Award za své neúnavné úsilí a hvězdné příspěvky k vymýcení rakoviny. Bohužel se zdá, že moje váha je pro některé z vás mnohem důležitější," napsala v neděli na Twitter.

"I když přiznávám, že ty šaty nevyfotili stejně, jako to udělali v mé kuchyni, přiznávám i to, že jsem si připadala velmi hezká. Vlastně jsem si připadala krásná. Takže, mí dobří a dotčení lidé, nebojte se o mě. Já se o sebe také nebojím. A nebojím se ani o kohokoliv z vás. :)… Jsem naprosto v pořádku, naprosto šťastná a mé zdravé, smyslné a šíleně silné tělo si užívá zaslouženého volna. Děkujeme za váš zájem. S láskou, tvarohový koláč," dodala.

Wow!

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku