Pink je po porodu opět štíhlá jako proutek
zdroj: Profimedia

Pink je po porodu opět štíhlá jako proutek

8. 4. 2013 – 14:20 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

V roce 2010 Pink šokovala diváky, když se na udílení hudebních cen Grammy téměř nahá houpala na hrazdě. Už tehdy bylo jasné, že tímto originálním provedením písně Glitter In The Air to neskončí.

Třiatřicetiletá zpěvačka momentálně míří na evropskou část svého turné Truth About Love a její fanoušci se nepochybně mají na co těšit. Show je plná působivých okamžiků, ve kterých Pink dává vyniknout svým akrobatickým schopnostem, ale také ukázal svou vypracovanou postavu, na které dlouhou dobu dřela.

Bývalá gymnastka Pink se připravuje pod bedlivým dohledem instruktorky Dreyi Weber. "Neustále posouvá hranice. Je vidět, že miluje adrenalin," říká o své svěřenkyni Dreya. Pink začala s tréninkem na tour krátce po porodu svého prvního potomka, dcery Willow Sage Hart.

Pink zdroj: tisková zpráva

"Držela dietu, trénovala pětkrát týdně a zhubla skoro 25 kilo," vzpomíná její trenérka Jeanete Jenkins. Popová hvězda prý jí hlavně kapustové chipsy, zeleninu a také kuřecí a rybí maso.

Pink (vlastním jménem Alecia Beth Moore) se tedy definitivně rozhodla zařadit vystoupení na hrazdě do programu svých live show. Jenže… může vlastně během létání vzduchem zpívat?

"Nejprve jsem ji nechala dělat sklapovačky a stála jí přitom na břiše. Pak jsem ji pověsila na hrazdu, strčila jí do břicha a řekla, ať zpívá. A ona zpívala," objasnila Weber, jaké tréninkové metody používá.

Není se co divit, že podle Jeanete Jenkins je Pink v nejlepší formě svého života!

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku