Pikantní zpověď Kris Jenner: 'Nejtrapnější zážitek mého života? Sex v letadle!'
zdroj: Profimedia

Pikantní zpověď Kris Jenner: 'Nejtrapnější zážitek mého života? Sex v letadle!'

12. 10. 2015 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Devětapadesátiletá herečka a moderátorka se s novináři podělila o největší trapas svého života. A je to opravdu zajímavé čtení…

Kristen Jenner v rozhovoru pro časopis Cosmopolitan zavzpomínala na den, kdy si to se svým tehdejším manželem Brucem (dnes Caitlyn) rozdala na palubě letu společnosti American Airlines.

"Nejtrapnější okamžik byl, když jsme spolu byli v první třídě komerčního letadla. Tehdy jsme se stali členy mile-high clubu (slangové značení pro skupinu lidí, kteří měli pohlavní styk v aeroplánu, pozn. red.)…," uvedla.

"Měli jsme sex, pak jsme vyšli ven a nikdo nic neříkal. Ale ke konci letu si letuška vzala mikrofon a prohlásila 'Gratulujeme, pane a paní Jennerovi! Právě jste se připojili k mile-high clubu. Jsme na vás pyšní a rozhodli jsme se darovat vám šampaňské! Hurá!' Snažila jsem se zavrtat tak hluboko do sedadla, jak to jen šlo. Byla jsem ponížená," dodala.

Připomeňme, že Krisin ex nedávno prohlásil, že hvězda reality show Keeping Up with The Kardashians ho po čas jejich manželství šikanovala. Tím jí ovšem pořádně vytočil.

"Může jít oš…t sám sebe… Upřímně si přeji, abych se s tím mužem nikdy nesetkala," komentovala to Jenner.

Později se ale jejich vztahy uklidnily a v současné době spolu (a svými dcerami Kylie a Kendall) dokonce chodí na večeře.

Zatím bez komentáře, buďte první!