Perrie Edwards o rozchodu se Zaynem: 'Jsem v pohodě'
zdroj: Profimedia

Perrie Edwards o rozchodu se Zaynem: 'Jsem v pohodě'

18. 8. 2015 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Členky dívčí skupiny Little Mix se zúčastnily The Late Late Show Jamese Cordena. Podle očekávání přišla na přetřes celá řada zajímavých témat včetně nečekaného rozpadu vztahu Perrie Edwards a Zayna Malika.

Perrie – která od Zayna dostala kopačky prostřednictvím textové zprávy – prohlásila, že v současné době už se cítí dobře. Výrazně k tomu prý přispěl bezproblémový průběh jejich amerického turné a především kamarádky z kapely.

"Každý den se probudím a děkuji své šťastné hvězdě, že tyhle tři holky mám," konstatovala. Publikum reagovalo hlasitým jásotem a James ji objal.

Dívky se rovněž podělily o své dojmy ze setkání (a společného vystoupení) s Taylor Swift a prozradily, že interpretka hitu Shake It Off pro ně poslala soukromý tryskáč. "Zpátky jsme letěli s ní. Má skvělé obchodní myšlení. Je inspirativní," konstatovala Leigh-Anne.

Jen několik dní poté, co jeho exsnoubenka zazářila po boku slavné country-popové zpěvačky, Zayn retweetnul příspěvek srovnávající názory Taylor ("má hudba má velkou hodnotu a lidé by za ní měli platit adekvátní částky") a Miley Cyrus ("neřeším, kolik peněz svou hudbou vydělám"). Následovala ostrá výměna názorů mezi ním a Calvinem Harrisem, který se své přítelkyně okamžitě zastal. Malik se hájil tvrzením, že Harris jeho jednání špatně pochopil.

"Ha, právě jsi ze sebe udělal naprostého blázna, kámo. Evidentně jsi vůbec nepobral, co jsem právě řekl," vzkázal mu.

Ach jo…

Zatím bez komentáře, buďte první!