Peaches Geldof: Měla jsem hrozné dětství
Peaches Geldof | zdroj: Profimedia

Peaches Geldof: Měla jsem hrozné dětství

5. 11. 2012 – 9:52 | Magazín | Jitka Pavlíková | Diskuze:

Třiadvacetiletá modelka se nedávno stala maminkou, za sebou má však drogovou a alkoholovou minulost. Peaches Geldof se rozpovídala o tom, že se nikdy nepřenesla přes rozvod svých rodičů. 

Peachina matka Paula Yates a otec Bob Geldof se rozvedli, když bylo půvabné blondýnce šest let.

"Mamka byla úžasná, psala dokonce knihy o rodičovství. Dopřávala nám idylické dětství, ale pak se změnila ve zlomenou ženu, která dokázala vydržet do konce dne jen díky lékům. Pro nás děti to bylo nemožné, týden jsme žily v absolutním chaosu u matky a týden u otce, který se snažil bojovat tím, že nám nasadit spartánský režim - úkoly, večeře, spát, " vzpomínala Peaches, jež má ještě mladší dceru Pixie.

Přísný otec Bob nepovolil, ani když se matka Peaches a Pixie ve svých jedenačtyřiceti letech předávkovala heroinem. "Pamatuju si ten den a pořád mám problém o tom mluvit. Druhý den jsem šla do školy, táta zastával teorii 'hlavně klid a vydržet'. Na pohřbu jsem neplakala, byla jsem úplně netečná. Myslím, že jsem začala skutečně truchlit až ve svých šestnácti," svěřila se modelka.

Peaches jako teenager dost pila a fetovala, právě konec její matky ji však přiměl se vzpamatovat. "Mohla jsem do toho spadnout, ale pamatovala jsem si, co se stalo mojí matce," přiznává.

Letos se Peaches stala maminkou syna Astaly, jemuž se s manželem Thomasem Cohenem, snaží vytvořit láskyplné rodinné zázemí, jež si jako dítě užít nemohla.

Zatím bez komentáře, buďte první!