Paris Jackson navázala kontakt se svou biologickou matkou Debbie
zdroj: Profimedia

Paris Jackson navázala kontakt se svou biologickou matkou Debbie

30. 4. 2013 – 12:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Dcera Michaela Jacksona se začala velmi intenzivně scházet se svou matkou, která ji kdysi svěřila do výhradní péče jejího otce.

Dlouhé roky byla bývalá žena krále popu Michaela Jacksona a matka dvou jeho dětí Debbie Rowe mimo mediální svět. Bývala zdravotní sestra byla za Jacksona provdaná v letech 1996-1999 a po rozvodu připadla výhradní péče o šestnáctiletého Michaela Josepha "Prince" Jr. a o rok mladší Paris-Michael Katherine do opatrovnictví otce.

Debbie Rowe zdroj: Profimedia

Čtyřiapadesátiletá Debbie získala po rozvodu 8 miliónů dolarů jako vyrovnání a kromě občasných návštěv se svými dětmi se s rodinou nestýkala. Usadila se v Palmdale v Kalifornii, kde chová koně a střeží si své soukromí.

Nyní, když se rodina Jacksonových soudí s promotérskou firmou AEG Live o 40 miliard dolarů se biologická matka najednou objevila. Přitom zdroj z okolí rodiny řekl, že ji v blízkosti dcery skoro nikdy neviděli. Ale v poslední době spolu matka s dcerou tráví mnohem více času. Debbie byla navštívit školní představení Paris a ta zase přijela na její ranč v Palmdale.

Michael Jackson a děti zdroj: tisková zpráva

"Paris zažila spoustu úzkosti a pocitu, že je nemilovaná. Tak asi před třemi měsíci kontaktovala svou matku a navázala vztah. Debbie to ráda přijala a chtějí na tom společně pracovat," řekl zdroj.

Debbie Rowe je matka dvou Jacksonových dětí, ale nejmladšího Prince Michaela II. měl Jackson s neznámou rodičkou, která ho porodila v roce 2002.

"Paris je právě teď spokojená s tím, jak to je," říká zdroj o jejím vztahu s matkou. I přes spekulace o Debbiině ziskuchtivosti, se mohlo stát pouze to, že přetrhlé rodinné pouto chce být zase pohromadě.
 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku