Pamela Anderson: Kokain mi nikdy nechutnal
zdroj: tisková zpráva

Pamela Anderson: Kokain mi nikdy nechutnal

19. 11. 2009 – 12:56 | Magazín | red | Diskuze:

Prsatá kráska Pamela Anderson se nebojí přiznat, že v mládí zkoušela kokain. Tvrdá droga jí totiž nikdy nedělala dobře a nechápe, co na tom kdo obdivuje. „No ano, zkusila jsem to, ale nelíbilo se mi to. Jsem celá hyperaktivní a na mě to prostě neúčinkovalo. Babrala jsem se ve věcech,“ přiznala hvězda Pobřežní hlídky.

Čeho se ale nebojí dodnes, je alkohol. V rozhovoru s Jeremym Kylem v jeho britské talk show přiznala, že se občas ještě dokáže pořádně opít. „Neměla jsem drink celý měsíc. Nepiju. Ale šampaňské, to si někdy dám a trochu se z toho spráskám, trochu se motám a bojuju s lidmi na parketu, ale teď si dávám abstinenční pauzu, moji přátelé tomu říkají detox, aby mohl člověk opět pít,“ vyprávěla Pamela.

Se svými dvěma syny teď bydlí ve velkém přívěsu. Dům v Malibu, kde normálně bydlí, se totiž mohutně přestavuje. „Hodlám to prodat. Nenávidím to. Někteří lidé kvůli rekonstrukci páchají sebevraždy. Kvůli rekonstrukcím krachují vztahy a už chápu proč. Úplně vám to trhá srdce,“ dodala prsatá kráska.

Zatím bez komentáře, buďte první!