Pamatujete na Backstreet Boys? Slavný boyband slaví úspěchy i dnes
zdroj: Profimedia

Pamatujete na Backstreet Boys? Slavný boyband slaví úspěchy i dnes

23. 4. 2013 – 7:29 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Jeden z nejúspěšnějších boybandů historie započal svou kariéru přesně před dvaceti lety a nyní se dočkal jedné významné pocty.

V pondělí se po dlouhé době konečně sešla kompletní sestava Backstreet Boys, aby převzala významné ocenění, kterým je čestná hvězda na hollywoodském chodníku slávy. I když má každý z kluků svůj vlastní osobitý styl v oblékání, tak se AJ McLean, Brian Littrell, Howie Dorough, Kevin Richardson a Nick Carter na tuto příležitost oblékli stylově, jak se pro tuto příležitost patří.

Kapela ihned po velkolepé akci poslala svým fanouškům prostřednictvím Twitteru vzkaz: "Máme vás rádi a tohle je pro vás. Bez vás bychom tu nebyli!"
Na fotografii z akce bylo připsáno: "Backstreet jsou zpět! A nikam nezmizíme..."

Backstreet Boys zdroj: tisková zpráva

Během ceremonie na chodníku slávy skupina přivítala zástupce svých fanošků, který vyhrál možnost zúčastnit se s nimi této velké pocty a přednést svou řeč.

Kapela se dala dohromady v roce 1993 a jejich první album vyšlo o tři roky později. Dosud prodali přes 100 miliónů alb a jsou nejprodávanějším boybandem všech dob. V roce 2006 je opustil člen kapely Kevin Richardson, ale zbytek kapely funguje dodnes.

...

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku