Otec Paula Walkera: „Syn chtěl v Hollywoodu skončit“
zdroj: Profimedia

Otec Paula Walkera: „Syn chtěl v Hollywoodu skončit“

18. 11. 2014 – 14:30 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Paul Walker sr. prozradil šokující informace. Jeho slavný potomek údajně hodlal přerušit kariéru.

Paul si podle svého otce chtěl od natáčení filmů i rychlých vozů odpočinout a věnovat se své šestnáctileté dceři Meadow.

„Byl na ni strašně pyšný. Je neuvěřitelně krásná i chytrá a on s ní chtěl trávit víc času. Nechtěl promeškat období jejího dospívání,“ řekl Walker starší v rozhovoru pro Mail Online.

Meadow Walker zdroj: Instagram

Představitel Briana O'Connera z Rychle a zběsile, který zemřel 30. listopadu loňského roku při tragické autonehodě, prý slávě nikdy nepropadl a vždy se choval skromně.

„Ve skutečnosti by všechnu svou popularitu vyměnil za klidný život s Meadow. Upsal se filmu Agent 47 a pak toho strašně litoval, protože bylo dohodnuto, že v případě diváckého úspěchu se natočí další tři snímky. Upřímně si přál, aby to býval neudělal,“ uvedl Walker sr. a dodal:

„Kromě toho měl v úmyslu vrátit se ke svému dávnému koníčku – surfování. Paul byl člověkem svobodného ducha a miloval oceán. Auta už ho nudila. Navíc si přetrhl křížový vaz v koleni a od té doby se mu špatně řídilo. Nejraději by se toulal přírodou a spal pod širákem.“

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku