Otec Katy Perry svou dceru nazývá ďábelským dítětem
zdroj: tisková zpráva

Otec Katy Perry svou dceru nazývá ďábelským dítětem

2. 5. 2013 – 17:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Otec kazatel vyzývá všechny z jeho okolí, aby se za Kate modlili.

Pan Keith Perry pokaždé když sleduje koncert své osmadvacetileté dcery, zbydou mu oči pro pláč. Proč? Fanoušci uctívají místo Boha jejich hudební idol. Otec kazatel proto žádá věřící, aby se za jeho dceru, která má v repertoáru píseň jako I Kissed A Girl And I Liked It, modlili k Bohu. Keith společně s manželkou Marry v současné době objíždějí americké kostely jako mluvčí hvězdné Kate.

Katy Perry zdroj: tisková zpráva

Při kázání v Santa Fe Springs v Kalifornii Keith prohlásil: "Lidé se mě ptají, jak můžu kázat, když jsem splodil takovou dceru, která zpívá o líbání s jinou dívkou? Byl jsem na koncertě Kate, kde bylo asi 20 tisíc lidí a ti mladí do toho šli na plno. Vypadalo to tam jako v kostele. Stál jsem tam a začal jsem plakat, nešlo to zastavit. Milují a uctívají opravdu nesprávné věci," svěřil se otec Keith.

Rodiče slavné zpěvačky žádají lidi o dary, ale jak oni říkají "nechceme jeden nebo dva dolary, ale dvacet", aby mohli jet do Švýcarska.

Katy předtím než se stala známou zpěvačkou, vystupovala se svým zpěvem právě v kostele a také se neváhala vdát za bláznivého komika Russela Branda, se kterým je ale už rozvedená. Co tomu musel říct otec kazatel?

 

 

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/showbiz/4911473/katy-perry-preacher-father-in-devil-child-rant.html

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku