Otazníky kolem dcery Whitney Houston: Žije ještě vůbec?
zdroj: Profimedia

Otazníky kolem dcery Whitney Houston: Žije ještě vůbec?

17. 7. 2015 – 11:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Média spekulují o tom, že Bobbi Kristina Brown je možná už po smrti nebo právě v těchto dnech umírá. Co je k tomu vede?

Magazín Daily Mail upozornil na to, že u hospice Peachtree Christian, ve kterém Bobbi momentálně leží, vyrostl podivný bílý stan. Kromě toho byl na místě viděn i pohřební vůz.

Zvláštní je také to, že Bobbiina rodina nechce poskytovat žádné informace o jejím zdravotním stavu. Vedení hospice zase novinářům odmítlo prozradit důvody vztyčení výše zmíněného stanu.

Je ale možné, že jde o způsob jak ochránit soukromí rodin ostatních pacientů, protože Bobbiini příbuzní ignorují návštěvní hodiny. Například její teta Pat Houston za ní jezdí klidně i pozdě v noci.

Bobbi Kristina Brown hospic zdroj: Profimedia

Dodejme, že přestože dcera slavné zpěvačky byla do Peachtree Christian přemístěna kvůli tomu, aby tam mohla "v klidu umřít", realita je úplně jiná. V červenci ji (prostřednictvím jejích zákonných zástupců) totiž zažaloval jistý Russell Eckerman, který tvrdí, že Bobbi 27. ledna se svým Jeepem Liberty narazila do jeho Fordu Taurusu. Jelikož dotyčný muž při srážce utrpěl těžká zranění a nějakou dobu byl v kómatu, požaduje odškodné ve výši 730 000 USD.

Žalobě čelí rovněž Nick Gordon. Ten byl mj. obviněn z toho, že svou partnerku po celou dobu jejich vztahu týral a nakonec se ji pokusil udusit. V tomto soudním sporu by podle dostupných informací mělo jít o 10 milionů USD.

V hospici si tak podávají dveře právníci a policisté a o nějakém "klidu na umírání" nemůže být řeč. Whitney Houston se musí obracet v hrobě…

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku