Osobnosti, které mají s dietami bohaté zkušenosti
zdroj: Tisková zpráva

Osobnosti, které mají s dietami bohaté zkušenosti

14. 10. 2021 – 12:32 | Magazín | Inzerce

Nejen my obyčejní smrtelníci bojujeme s kily navíc. Velké zkušenosti s tím mají i slavné osobnosti. Některé přibírají kvůli rolím, jiným se zkrátka chutě a příjem kalorií vymkl z rukou. Slavní umí s kili navíc pořádně zatočit. A často jsou to neuvěřitelná množství kil, kterých se jim povedlo zbavit.

Adele

Slavná zpěvačka a původně korpulentní dáma během poměrně krátké doby zhubla 45 kg. K hubnutí se rozhodla po ošklivém rozvodu. Svému exmanželovi i sobě dokázala, že umí být kočka.

Christian Bale

Christian patří k hercům, kteří pro roli udělají vše. Když je potřeba stanou se tlouštíky, nebo naopak extrémně zhubnou. Když Christian Bale v roce 2004 natáčel slavného Mechanika, mladíka trpícího nespavostí, halucinacemi a ztrátou váhy, zhubnul 30 kg. Při výšce 180 cm vážil pouhých 55 kg.

Matthew McConaughey

Další z hereckých profesionálů, který své tělo proměňuje podle rolí. Pro roli muže trpícího AIDS ve filmu Klub poslední naděje zhubnul přes 30 kg. Naopak pro film Zlato přibral 23 kg navíc.

Angelina Jolie

Angelina kvůli rolím nepřibírá. Je pověstná svou ultra hubenou postavou. Nutno přiznat, že v šatech vypadá skvostně. Horší je to už se scénami, kde je poznat, že trochu víc svalové hmoty nebo i přirozeného tuku, by jejímu tělu prospělo. Zdá se, že se jí hubnutí vymklo kontrole.

Monika Absolonová

Šik postavu má v posledních měsících i Monika Absolonová. Jak sama zpěvačka přiznává, za štíhlou postavou je stres z rozchodu s bývalým partnerem.

Anna K.

Zpěvačka Anna K. toho má v životě naloženo hodně. Zdravotní problémy se jí daří zvládat. S rozkolísanými hormony po chemoterapiích a přirozeně vyšší chutí k jídlu přišla i kila navíc. Anna K. je ale bojovnice, která s nimi zatočila. Spojila se s výživovou poradkyní a využila odborníky sestavený jídelníček.

Profesionální přístup k rolím můžeme obdivovat, ale klobouk dolů i před obyčejnými lidmi, kteří se rozhodli se svou postavou něco udělat a zlepšit si tak zdraví i vzhled.