Opilá Kate Moss způsobila pozdvižení na tureckém letišti
zdroj: tisková zpráva

Opilá Kate Moss způsobila pozdvižení na tureckém letišti

30. 7. 2014 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Čtyřicetiletá supermodelka to poněkud přehnala s alkoholem. A utrhla si pořádnou ostudu…

O incidentu, který se odehrál v pondělí večer, informoval magazín DailyMail. Kate, nacházející se ve značně podroušeném stavu, přijela na letiště v Bodrumu a chtěla nastoupit do letadla společnosti easyJet směřujícího do Londýna.

Jeden z očitých svědků uvedl, že anglická kráska vedla dlouhý rozhovor s manažerem celních služeb, během kterého vyšlo najevo, že nedisponuje buď letenkou, nebo palubním lístkem.

Kate Moss zdroj: tisková zpráva

„Bylo evidentní, že má popito. Mluvila hodně hlasitě a bylo jí úplně jedno, že na ní všichni zírají. Podle všeho neměla letenku, ale po debatě s manažerem se to vyřešilo,“ prohlásil nejmenovaný muž a dodal:

„Kdybych já byl takhle opilý, neměl bych žádnou šanci dostat se do letadla. Ale ona je Kate Moss.“

Kate Moss zdroj: tisková zpráva

Letadlo nakonec dorazilo do hlavního města Velké Británie s přibližně dvou a půl hodinovým zpožděním, ovšem ostatním pasažérům to příliš nevadilo. Někteří z nich ihned po přistání napsali na sociálních sítě nadšené příspěvky typu „Právě jsem absolvoval let s velmi opilou Kate Moss“.

Ironií je, že slavná modelka byla v Turecku na detoxikačním pobytu, během kterého se měla „zbavit nadbytečných kilogramů i škodlivých toxinů a získat zpět dlouho ztracenou mladickou energii“.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku