One Direction natočili bláznivý klip pro charitu!
zdroj: tisková zpráva

One Direction natočili bláznivý klip pro charitu!

22. 2. 2013 – 15:58 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Kluci z One Direction natočili amatérskou kamerou klip k písni One Way Or Another (Teenage Kicks), který natočili pro charitativní organizaci Comic Relief.

Kluci se rozhodli věnovat rozpočet na videoklip charitě a proto ho také natočili vlastními silami. Na začátku klipu vysvětlují, proč se pro tento záměr rozhodli a poté už se začnou dít opravdu neuvěřitelné věci, které jistě potěší všechny jejich fanynky.

Pětice kluků z oblíbené kapely se natáčí v různých pózách a místech na světě a jak je vidět, tak si natáčení velmi užívají, protože nemusí nic hrát. Harry Styles, Niall Horan, Zayn Malik, Louis Tomlinson a Liam Payne v jednom záběru žertují s kolemjdoucími a sami sebe neustále pošťuchují.

Natáčelo se na mnoha různých místech, jako například v posteli, na letišti a také ve sprše, kde je záběr na odhaleného Nialla mydlící se v koupací čepici. V jedné scéně kluci zpívají a tančí dohromady se sirotky z Afriky, jako součást jejich závazku k charitativní organizaci Comic Relief.

Videoklip je v současné době jedničkou v hitparádách celkem třiašedesáti zemí světa. A to byl vydán teprve v pondělí. Kancléř George Osborne dokonce odpustil DPH z prodejů této písně.

 

Zatím bez komentáře, buďte první!