One Direction nafotili módní editorial se sexy bohyní!
zdroj: tisková zpráva

One Direction nafotili módní editorial se sexy bohyní!

4. 7. 2013 – 16:08 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Kluci z populárního boybandu mají nejlepší job na světě! Jak jinak si vysvětlit focení s jednou z největších koček herecké a modelingové branže?

Kluci dostali super kšeft v podobě nafocení fotoeditorialu a hlavně titulní stránky srpnového čísla magazínu Glamour. Harry, Zayn, Liam, Louis a Niall museli vedle Rosie prožít opravdu horké chvíle, když na ně neustále vrhala smyslné pohledy a dokonce jim seděla na klíně!

One Direction a Rosie Huntington Whiteley zdroj: Profimedia

Všichni si podle videa natáčení skvěle užili a nebyla nouze ani o vtípky, které kluci neustále dělali. Holt když se sejde banda kluků a jedna kočka v dráždivě upnutých šatech, vznikne z toho pořádný kus materiálu.

Šestadvacetiletá Britka si střihla svou první roli v roce 2011 v americkém akčním scifi trháku Transformers 3, kde nahradila Megan Fox. Úspěšná byla i její spolupráce se značkou Victoria´s Secret. Ke smůle některých ještě nezadaných členů kapely One Direction žije Rosie od roku 2010 s americkým hercem Jasonem Stathamem, který hraje většinou v akčních filmech, takže by si kluci měli dát raději pozor.

 

...

Zatím bez komentáře, buďte první!