One Direction chystají třetí album. Bude prý rockovější
zdroj: iREPORT.cz

One Direction chystají třetí album. Bude prý rockovější

11. 9. 2013 – 16:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Fanoušci britské chlapecké kapely One Direction můžou znovu jásat: pětice ohlásila vydání nové desky. Bude se jmenovat Midnight Memories a objeví se koncem listopadu. Půjde o jejich třetí studiovou nahrávku během posledních tří let.

Podle Liama Payneho bude novinka rockovější a více osobní než dvě předchozí studiové nahrávky. Jako předzvěst nového materiálu vypustila sestava koncem července singl Best Song Ever, jenž během 24 hodin posbíral přes 12 miliónů shlédnutí na Youtube a při udílení MTV Video Music Awards získal cenu pro Skladbu léta 2013.

Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles a Louis Tomlinson se dali dohromady v roce 2010. Od té doby prodali více než 32 miliónů desek a dostali se na první místo hitparád v 61 zemích světa. V letošním roce kapela odehrála během svého prvního světového turné více než 100 koncertů. Kromě úspěchu na MTV Video Music Awards letos získali ocenení BRIT Award v kategorii Global Success.

Kromě oznámení nového alba One Direction zveřejnili i první část světového turné pro rok 2014, včetně dvou koncertů v londýnském Wembley Stadium.

zdroj: youtube.com

Odkaz na hudební novinky iREPORT zdroj: iREPORT.cz

Zatím bez komentáře, buďte první!