Ondřej Kepka: „Finanční úplatek mi nikdy nikdo nenabídl“
zdroj: Profimedia

Ondřej Kepka: „Finanční úplatek mi nikdy nikdo nenabídl“

2. 10. 2014 – 16:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Pětačtyřicetiletý režisér se rozpovídal o české filmařské scéně. Co všechno prozradil?

Kepka přiznal, že stejně jako jiní režiséři, i on má své oblíbence a kamarády, se kterými rád pracuje.

„Ale můj pedagog herectví na DAMU Boris Rösner mě naučil, že osobní vztahy nepatří do práce. Jak se začne točit, musí se každý chovat jako profesionál,“ řekl v rozhovoru pro server Blesk.cz.

Nejžádanější českým hercem současnosti je podle Kepky držitel pěti Českých lvů Ivan Trojan. Toho by prý do svého filmu či seriálu chtěl obsadit každý. „Spojuje v sobě velkou kvalitu i popularitu – a to je velmi vzácné,“ vysvětlil.

Ondřej Kepka zdroj: Profimedia

Na otázku, zda se ho kvůli roli někdy někdo pokusil uplatit, odpověděl takto:

„Peníze mi nikdo nenabízel, možná se někdy někdo snažil trochou vlezlého kamarádství a třeba silou ženského svůdného pohledu.“

Ondřej Kepka je synem profesora matematiky Jiřího Kepky a úspěšné herečky Gabriely Vránové. Přestože jeho rodiče loni oslavili tzv. safírovou svatbu, on sám je stále svobodný. A podle jeho vlastních slov ho to mrzí.

„Samozřejmě že je mi líto, že nejsem ženatý. Neplánoval jsem, že ve svých čtyřiačtyřiceti letech budu svobodný… Myslím, že je to věc osudu a náhody. Znám lidi, kteří chtěli být celý život sami, a najednou to přišlo a oženili se v pozdním věku. Někdo do toho zase praští v mládí a vydrží mu to celý život,“ svěřil se začátkem roku deníku Aha!

Zatím bez komentáře, buďte první!