Olgu Lounovou přepadli a zbili v Americe
zdroj: tisková zpráva

Olgu Lounovou přepadli a zbili v Americe

4. 8. 2014 – 16:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Třiatřicetiletá zpěvačka vyrazila na koncert svých oblíbených interpretů Beyoncé a Jaye-Z. Výlet do Los Angeles však nedopadl podle jejích představ…

„Zbitá a okradená. Tak takhle jsem dopadla po nejEmotivnějším koncertu jaký jsem kdy viděla. Koncert Beyoncé a JAY Z. Dva protichůdné zážitky najednou. Zbyla mi jenom boule na hlavě a pocit bezmoci,“ napsala Olga Lounová na svůj Facebook a dodala:

„Oba svoje telefony ještě vidím na ICloudu, ale místní policie nemůže prý nic, když se nejedná o život. A všichni už tady spí, protože je tu půl třetí ráno. Snad mi ambasáda vystaví pas tak abych stihla koncert v Poličce, jestli neumřu hlady, protože karta je už taky zablokovaná. Musím ale říct, že mi tu hodně lidí pomohla.“

Olga Lounová zdroj: tisková zpráva

Na interpretku hitu Láska v housce údajně zaútočily čtyři černošky ve chvíli, kdy šla na dámskou toaletu. „Ještě že to nedopadlo tak jako s Míšou na kterýho myslím denně a posílám mu sílu,“ uvedla v následné diskusi se svými fanoušky.

Dodejme, že slavný manželský pár si přijely poslechnout i Salma Hayek, Natalie Portman a další světoznámé celebrity. Podle Lounové to byl opravdu nádherný zážitek, který se však bohužel překlopil v totální protiklad..

Zatím bez komentáře, buďte první!