Okradené Olze Lounové pomohla herečka Holišová
zdroj: tisková zpráva

Okradené Olze Lounové pomohla herečka Holišová

6. 8. 2014 – 16:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Stále existují lidé, kteří jsou ochotni podat pomocnou ruku. A třiatřicetiletá Hana Holišová k nim bezesporu patří.

Jak jsme vás předevčírem informovali, zpěvačku Olgu Lounovou zbili a okradli na koncertě Beyoncé a Jaye-Z. Když se o tom dozvěděla Hana Holišová, neváhala a vyrazila jí na pomoc.

„Děkuju všem za nabídku pomoci. Špatná situace pořád pokračuje, ale je to lepší a lepší. Mám nejen tu nejlepší rodinu na světě a štěstí v neštěstí, ale i nejlepší přátele a fanoušky! To si každý den neuvědomíte, jak moc vděčná za některý věci jsem,“ napsala Olga na svůj Facebook a dodala:

„Každopádně zrovna do LA přiletěla moje budoucí kolegyně Hanička Holišová z muzikálu Mamma Mia, který spolu budeme na podzim dělat a tak mi mohla rodina převést nějaké peníze na její účet.“

Olga Lounová zdroj: tisková zpráva

Opět se tak potvrdila pravdivost přísloví„v nouzi poznáš přítele“ a Lounová má alespoň jeden důvod k radosti.

Pokud vás zajímá, jak pokračuje vyšetřování tohoto incidentu, pak vězte, že losangeleští strážci zákona dosud nebyli schopni ani zajistit odcizené mobilní telefony - a to navzdory tomu, že jejich právoplatná majitelka díky službě Najdi můj Iphone ví, kde se nacházejí.

„Místní policie to tu má hodně složité, přestože vím, kde jsou moje telefony (a dost možná i můj pas), tak je složité je tam dostat. Hlava mě ještě dost bolí, ale lepší než dostat holí,“ komentovala to Olga.

Zatím bez komentáře, buďte první!