Okouzlující Taylor Swift byla opět vyhlášena písničkářkou roku!
zdroj: Profimedia

Okouzlující Taylor Swift byla opět vyhlášena písničkářkou roku!

15. 10. 2013 – 11:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Není jen půvabná, ale hlavně úspěšná a sklízí jedno ocenění za druhým. Muži po ní šílí a její fanoušci ji milují.

Není toho moc, co by ve své poměrně krátké kariéře tato třiadvacetiletá americká country-popová zpěvačka nedokázala, ale pokaždé když získá nějaké ocenění, je štěstím bez sebe. V neděli byla oceněna Mezinárodní asociací písničkářů v Nashvillu cenou Písničkářka roku.

Během víkendu se Taylor také zůčastnila slavnostního otevření Taylor Swift Education Center v Country Music Hall of Fame and Museum v Nashvillu. Zpěvačka centru totiž věnovala úctihodnou částku ve výši 4 miliónů dolarů, což je v přepočtu téměř 80 miliónů korun a má velký zájem na tom, aby její country odkaz pokračoval.

Taylor Swift zdroj: tisková zpráva

"Mluvili jsme o různých programech, do které bych se mohla zapojit. Nerada bych to nazývala přednáškami, protože to zní jako bych měla na studenty křičet, ale spíš jde o jakousi vzájemnou komunikaci mezi námi písničkáři a studenty, která by měla být i zábavná," svěřila se Taylor tisku.

Zpěvačka si prošla už mnoha vztahy se známými umělci z filmové i hudební branže jako je například Joe Jonas, Taylor Lautner, Cory Monteith, Jake Gyllenhaal nebo člen One Direction Harry Styles, ale zatím jí osud v lásce moc nepřeje. Možná jí v tom brání její úspěch a sláva, kterou její patrneři špatně snášejí.

zdroj: youtube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!