Odvážné tvrzení Ivanky Trump: 'Donald není žádný sexista!'
zdroj: Profimedia

Odvážné tvrzení Ivanky Trump: 'Donald není žádný sexista!'

30. 12. 2015 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Čtyřiatřicetiletá podnikatelka vystoupila na obranu svého otce, který byl opakovaně obviněn ze sexismu. Co všechno řekla?

Ivanka si stojí za tím, že její otec je "genderově vysoce neutrální" a co se týče rozdávání různých uštěpačných poznámek, nedělá mezi ženami a muži žádný rozdíl.

"Nemá-li někoho rád, tak to prostě vyjádří a já si myslím, že i toto je součást toho, co se o něm povídá. Bude říkat, co si myslí," konstatovala krásná blondýnka v rozhovoru pro časopis Town & Country.

"Kdyby neměl pocit, že ženy jsou stejně kompetentní jako muži, byla bych nepochybně zařazena do role ženy podřízené svým bratrům. Domnívám se, že jednou z jeho velkých předností je právě to, že plně upřednostňuje zásluhy a úspěch a schopnosti a dovednosti před původem, vzděláním a pohlavím," dodala.

Nastávající trojnásobná maminka rovněž uvedla, že Donalda považuje za jednoho z velkých obhájců žen.

"Po celý můj život je mi skvělým příkladem. 100% věří v rovnost pohlaví. Věří tomu, že ženy mohou dělat stejnou práci jak muži a celý můj život je toho důkazem," argumentovala.

Na otázku, zda schvaluje otcovy kontroverzní výroky a názory, nicméně odpověděla vyhýbavě.

"Lidé se mě ptají, zda se svým tátou někdy nesouhlasím? Bylo by trochu divné, kdybych to nedělala," konstatovala.

Připomeňme, že Trump – který chce za republikány kandidovat na post prezidenta USA – nedávno nevybíravě napadl Hillary Clinton. Nejprve odsoudil její návštěvu toalety během diskuse demokratických kandidátů a následně okomentoval její porážku s Barackem Obamou, přičemž použil slovo odvozené od vulgárního výrazu pro penis v jazyce jidiš. Hillaryn tým jeho projev označil za urážku všech žen.

Zatím bez komentáře, buďte první!