Obnažená Miley Cyrus rapuje v novém klipu jako roztleskávačka!
zdroj: tisková zpráva

Obnažená Miley Cyrus rapuje v novém klipu jako roztleskávačka!

29. 9. 2013 – 9:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Neuběhly ani tři týdny od zveřejnění jejího klipu k písni Wrecking Ball a už je tu další pecka. Tentokrát se natáčelo v prostřední školní tělocvičny a Miley opět nezklamala!

Bez vyplazeného jazyku, rudých rtů a vyšpuleného zadečku si už Miley ani nedovedeme představit. Pokud by někdo čekal, že po skandálních výstupech, které v poslední době předvedla, ve svém chování ubere, tak je na omylu. Spíš by se zdálo, že ještě přitvrdila a je jen otázkou času, kdy její videoklipy budou smět televize vysílat až po dvaadvacáté hodině.

Miley Cyrus zdroj: tisková zpráva

V novém klipu k písni 23 producenta Mike Will Made It je oděná do upnutého dresu roztleskávačky, který zakrývá jen to nejnutnější a i když to mnoho lidí asi nezkousne, Miley to sluší. Pefektní make-up, dokonalá postava a taneční kreace hodné gogo tanečnice z klubu jí přisuzují nálepku provokatérky a exhibionistky první kategorie. Zpěvačka se po rozchodu se snoubencem Liamem Hemsworthem konečně může pořádně odvázat a nikdo a nic jí nestojí v cestě. 

Miley Cyrus zdroj: tisková zpráva

V novém klipu vystupuje společně s rappery Juicy J a Wiz Khalifou ve školním prostředí tělocvičny, kde nechybí parta roztleskávaček, které jim dělají křoví. Už teď jsme zvědaví na další její počin, který se bude jistě nést v podobném duchu. Jen tak pro zajímavost, klip na internetu po jeho zveřejnění v úterý shlédlo téměř 14 miliónů lidí. Bravo!

zdroj: youtube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku