O které celebrity byl v měsíci listopadu největší zájem? Vše se dozvíte v našem článku.
zdroj: Česká televize / Dramedy Production

O které celebrity byl v měsíci listopadu největší zájem? Vše se dozvíte v našem článku.

3. 12. 2018 – 12:02 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

V měsíci listopadu naše čtenáře nejvíce zajímal režisér bulharské národnosti, Biser A. Arichtev, kterého proslavily seriály, jako je První republika či Vyprávěj. Druhé místo patřilo libereckému zpěvákovi Vojtěchu Drahokoupilovi, který vystupoval v show Tvoje tvář má známý hlas. Stříbrnou příčku obsadila zpěvačka a herečka, která si zahrála v seriálu Gympl s (r)učením omezeným, Eva Burešová. Podívejte se na celý žebříček. Je na seznamu také váš idol?

1. Biser A. Arichtev

Biser A. Arichtev je režisér bulharské národnosti, který se narodil 12. října 1976 v Ostravě. Podílel se na filmových projektech jako například drama Bathory, pohádka Dešťová víla nebo komedie Vy nám taky, šéfe. Samotného režisérského vedení dosáhl v seriálu Horákovi nebo VyprávějVíce.

Jan Šťastný, Biser A. Arichtev zdroj: Česká televize / Dramedy Production

2. Vojtěch Drahokoupil

Vojtěch Drahokoupil je český zpěvák, kytarista a textař. Narodil se 31. srpna 1995 v Liberci. Vojtěch účinkuje v páté řadě hudební reality show Tvoje tvář má známý hlas. Více.

Vojtěch Drahokoupil zdroj: TUTY

3. Eva Burešová

Eva Burešová je česká herečka a zpěvačka, která se narodila 22. července 1993 v Hlučíně. Vystudovala zpěv a muzikálové herectví. Zahrála si např. v seriálu Gympl s (r)učením omezeným a Modrý kódVíce.

Eva Burešová zdroj: Archiv TV Prima

4. Milada Horáková

Milada Horáková byla česká politička, která se narodila 25. prosince 1901. V 50. letech minulého století byla během komunistických politických procesů popravena, údajně za spiknutí a velezradu. Díky své neústupnosti během soudu se stala symbolem odporu proti vládnoucí komunistické straně. Více.

Milada Horáková zdroj: tisková zpráva

5. Freddie Mercury

Freddie Mercury se narodil jako Farrokh Bulsara, 5. září 1946 na ostrově Zanzibar. Byl to známý zpěvák, skladatel a producent. Roku 1964 se jeho rodina přestěhovala do Anglie, kde Freddie vystudoval a dostal diplom v oblasti grafiky. Jeho idolem se stává Jimmi Hendrix. Roku 1970 zakládá společně s Brianem Mayem a Rogerem Taylorem skupinu Queen. Více.

Michael Jackson, Freddie Mercury zdroj: Česká televize

6. Monika Bagárová

Monika Bagárová je česká zpěvačka a semifinalistka ČeskoSlovenské SuperStar. Narodila se 5. července 1994 v Brně. Mezi její oblíbené zpěváky patří Stevie Wonder nebo Christina AguileraVíce.

Monika Bagárová zdroj: Instagram

7. Veronika Arichteva

Veronika Arichteva, rozená Nová, je česká herečka, která se narodila 20. května 1986 v Praze. Nejvíce se proslavila rolí Sylvy v seriálu Ordinace v Růžové zahradě, nebo rolí Magdaleny v seriálu První republika. Chodila například se zpěvákem Tomášem Klusem, nyní je jejím manželem režisér Biser A. Arichtev. Více.

Veronika Arichteva zdroj: Česká televize / Miroslav Kučera

8. Daniela Písařovicová

Daniela Písařovicová je česká moderátorka, která se narodila 12. prosince 1978 ve Znojmě. Od roku 2006 pracuje pro Českou televizi. Roku 2010 získala cenu TýTý v kategorii „Objev roku“. Více.

Veronika Písařovicová, Kufr zdroj: Česká televize

9. Sabina Slonková

Sabina Slonková je významná česká novinářka, která se narodila 27. června 1973 v Praze. Působí v oblasti investigativní žurnalistiky. Ve svých reportážích se zaměřuje hlavně na korupci, klientelismus nebo na finanční machinace ve státních firmách. 12 let pracovala pro deník MF Dnes a od roku 2005 působí v internetovém zpravodajském portálu Aktuálně.cz. Více.

Sabina Slonková, TV pořad Uzávěrka zdroj: Televize Seznam

10. Tomáš Garrigue Masaryk

Tomáš Garrigue Masaryk byl první prezident Československé republiky, filozof a pedagog. Narodil se 7. března 1850 v Hodoníně. Parlament mu udělil titul „Prezident Osvoboditel“ a sedmnáctkrát byl navržen na Nobelovu cenu míru. Více.

Tomáš Garrigue Masaryk zdroj: Profimedia

Zatím bez komentáře, buďte první!