O kom tajně sní Harry Styles? Přece o této překrásné herečce!
zdroj: Profimedia

O kom tajně sní Harry Styles? Přece o této překrásné herečce!

15. 10. 2013 – 16:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Snad každý muž, i když má doma svoji drahou polovičku, sní o krásné ženě, která mu nedá spát. Dokonce i taková hvězda jako je člen kapely One Direction si myslí na jednu známou krásku.

Teprve devatenáctiletý zpěvák nejslavnějšího boybandu dneška One Direction si vzal opravdu velké sousto! Tím není nikdo jiný než o sedm let starší americká modelka a herečka s božskými tvary Rosie Huntington-Whiteley! Herečka je známá například ze scifi snímku Transformers 3 a vztahem s hercem Jasonem Stathamem, se který randí od dubna roku 2010. Pár si dal letos sice pauzu, ale už jsou zase jako dvě hrdličky.

Rosie Huntington Whiteley zdroj: tisková zpráva

Harry označil Rosie v nedávném interview za nejkrásnější ženu světa, hlavně díky její nádherné tváři. Ovšem zástup jeho věrnýách fanoušků s ním rozhodně nesouhlasí a na sociálních sítích mu to dali jasně najevo. Ostatně, jeho fanynkám se nelíbí žádná holka, se kterou Harry kdy randil. "Její tvář vypadá, jako by jí někdo udeřil ambulantním vozem," neodpustily si jízlivou poznámku někteří. Zřejmě mají na mysli její velké napuchlé rty, které nevypadají zrovna moc přírodně. Že by se i Rosie zakoukala do zajíčka Harryho se zatím říct nedá, ale možná až se její o téměř dvacet let starší přítel dozví o jeho představách, vezme si ji konečně za ženu.

Zatím bez komentáře, buďte první!