Nový trend! Hubené missky Bučková a Hadašová předváděly s XXL modelkami
zdroj: Big and Beautiful

Nový trend! Hubené missky Bučková a Hadašová předváděly s XXL modelkami

7. 12. 2013 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Vychrtlé modelky, které až doposud ovládaly přehlídková mola, mají konečně konkurenci. Tento týden se uskutečnila přehlídka, kde se v hlavní roli předvedly modelky kypřejších tvarů.

Toto úterý znamenalo pro módní branži zajímavou věc a to přehlídku modelek XXL, která se konala v pasáži Černá růže v Praze. Přehlídku značky Big and Beautiful, ozvláštnila i přítomnost českých královen krásy Elišky Bučkové (24), Lucie Hadašové (27) a Terezy Chlebovské (22), které na akci předváděly také. Přítomní diváci show tak mohli porovnat rozdíly v různých konfekčních velikostech.

  Modelky XXL v čele s Veronikou Nagyovou zdroj: Big and Beautiful

Zajímavostí určitě je, že se Eliška Bučková, jak sama nedávno přiznala, potýkala s anorexií, ze které je už podle jejích slov venku. Lucie Hadašová, maminka dvou malých dětí, které má se známým hokejistou Jaroslavem Bednářem, je po dvou dětech konečně na své původní váze a mohla se tak na mole předvést v plné parádě.

  Modelky XXL zdroj: Big and Beautiful

Na módní show předvedla své tvary konfekční velikosti 42+ i přední česká plus size modelka Veronika Nagyová, která vedle hubených missek vypadala úchvatně. Celá show byla přítomnými diváky oceněna velkým potleskem a určitě se můžeme těšit na další. Konečně totiž do Česka dorazily značky Sallie Sahne, Chalou, Zizzi, Carmakoma a MAT od dánských, německých a řeckých návrhářů, které podtrhují krásu svých nositelek i přes jejich plnější tvary.

Zatím bez komentáře, buďte první!