Nový pár? Rihanna prý randí s Lewisem Hamiltonem
zdroj: Profimedia

Nový pár? Rihanna prý randí s Lewisem Hamiltonem

28. 7. 2015 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Mezi sedmadvacetiletou zpěvačkou a o tři roky starším pilotem F1 to v poslední době pořádně jiskří. Chodí spolu na večeře a údajně plánují společný výlet do Ria de Janeira.

Rihanna a Hamilton se stýkají už relativně dlouhou dobu, jenže letos se jejich vztah začal posouvat na novou úroveň. Například minulý týden si užili romantický večer v New Yorku.

"Flirtují spolu už pár let a vždy to vypadalo, že se vzájemně přitahují. Ovšem od května se stýkají opravdu často. Nakonec jim jejich pracovní rozvrhy dovolily strávit víkend ve stejné části světa," prozradil magazínu The Sun zdroj blízký zpěvačce.

"Oba mají plná ruce práce, ale Rihanna ho požádala, ať v září přijede na Rock in Rio, aby ji viděl vystupovat a mohli být spolu," dodal.

Podle zahraničních bulvárních magazínu jejich románek začal na Met Gala. Lewis – který před pár měsíci dostal kopačky od Nicole Scherzinger – na after párty totiž seděl právě vedle Rihanny.

"Ona si o něm myslí, že je nejen sexy, ale taky neuvěřitelně zábavný. I když samozřejmě ví, že má pověst lamače dívčích srdcí," konstatoval zdroj.

Tak opatrně RiRi, ať nezlomí srdce i Tobě…!

Zatím bez komentáře, buďte první!