Nová reklama Pamely Anderson je tak sexy, že její vysílání omezili
zdroj: Profimedia

Nová reklama Pamely Anderson je tak sexy, že její vysílání omezili

7. 6. 2013 – 11:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Pětačtyřicetiletá herečka a modelka to zase přehnala. Britský Úřad pro reklamní standardy (ASA) omezil vysílání reklamy, kterou natočila pro server Crazydomains.co.uk.

Blonďatá kráska se v reklamě pořádně odvázala a předvedla, že má pořád stejně přitažlivé tělo, jako v době před cca 14-ti lety, kdy pobíhala po pláži v legendárním americkém seriálu Pobřežní hlídka. Jenže pak přišla studená sprcha – podle ASA je výsledné dílo až příliš sexistické.

Pamela hraje sexy šéfku firmy. Během schůze jí neméně sličná asistentka přijde dolít kávu a jeden z přítomných mužů si okamžitě začne představovat, jak obě ženy tančí ve zlatých bikinách a vzájemně po sobě stříkají opalovací krém. Po chvíli ho ale Pamela z jeho snění probere a… na to už se podívejte sami.

Na základě stížností rozhořčených diváků ASA rozhodla, že ve své současné podobě nesmí být tento spot vysílán před jednadvacátou hodinou. Nejde přitom o první reklamu, která Pamele neprošla. Podobně dopadly například i nekteré reklamy, ve kterých Pamela podpořila známou ochranářskou organizaci PETA (Lidé za etické zacházení se zvířaty).

Připomeňme, že Pamela Anderson se v období mezi roky 1989 a 2011 objevila na obálkách časopisu Playboy vícekrát, než kdokoliv jiný za posledních čtyřiceti let. Se svým ex-manželem Tommym Leem má syny Brandona a Dylana. Ani dvě těhotenství a porody však na jejím těle nezanechaly téměř žádné stopy.

zdroj: YouTube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku