Nová píseň Justina Biebera pojednává o zlomeném srdci
zdroj: tisková zpráva

Nová píseň Justina Biebera pojednává o zlomeném srdci

26. 1. 2013 – 11:12 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Singl je adresován jeho bývalé přítelkyni Seleně Gomez.

I když má nové album s názvem Believe Acoustic, zaplnit regály obchodů až 29. ledna, jedna z písní - Yellow Raincoat, už rozvášnila diskuze na internetu. V nové písi Justin zpívá o své bývalé lásce, herečce Seleně Gomez. Song Yellow Raincoat, který na albu původně neměl figurovat, byl přidán na seznam až několik dní po rozchodu se Selenou.

Justin_B zdroj: tisková zpráva
Justinovi fanoušky rozvášnil text písně, ve kterém zpěvák vypráví milostný příběh, který značně připomíná jeho milostný románek s mladou herečkou Selenou. Fanoušci byli z textu písně lehce v rozpacích. „Vzhledem k tomu, že sláva, peníze a tahle holka dovede člověka dohnat k šílenství… vzal jsem si svůj pršiplášť, svůj žlutý pršiplášť, udržuje mě v suchu… Vzal jsem si svůj pršiplášť, svůj žlutý pršiplášť, zlato, víš proč“, zpívá Justin.


Podle serveru Aceshowbiz, byla Selena před koncem roku viděna jak vychází z Universal studia právě ve žluté pláštěnce. Je to snad pouhá náhoda, nebo je píseň opravdu věnována mladé herečce? Po prvním odloučení Justina a Seleny, které je datováno na polovinu října, se dvojice dala opět na chvíli dohromady. Definitivní konec lásky těchto dvou hrdliček přišel začátkem tohoto roku. Důvod rozchodu je stále neznámý, šušká se ovšem, že Justin byl Seleně nevěrný. Zkusí to s ní dát znovu dohromady?

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku