Nová pecka One Direction unikla předčasně na internet. Poslechněte si Dianu!
zdroj: tisková zpráva

Nová pecka One Direction unikla předčasně na internet. Poslechněte si Dianu!

22. 9. 2013 – 9:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Někdy se stane, že nějakým nedopatřením unikne na internet nově připravovaný singl známého umělce a kdo má z toho samozřejmě největší radost, jsou samotní fanoušci. Nyní se to stalo i salvné klučičí kapele One Direction.

Včera nějakým nedopatřením unikl na internet nový song pětičlenné britsko-irské kapely s názvem Diana. Píseň byla pravděpodobně původně natočená pro jejich v pořadí již třetí album Midnight Memories, které by mělo vyjít 25. listopadu tohoto roku. Kapela ještě nepotvrdila, zda jde skutečně o autentickou píseň z nového alba, ale je to více než zřejmé.

"Diana, Front pages all your pictures make you look so small, how could someone not miss you at all?/It’s only been four months, But you’ve fallen down so far/How could someone mislead you at all/Diana, Let me be the one to light the fire inside your life," zní úryvek z písně Diana, kterou si komplet můžete poslechnout níže.

V současné době mají kluci z kapely plné ruce práce s přesvědčováním svých fanoušků, aby pro ně hlasovali v rámci hudebních evropských cen MTV EMA, kde jsou nominováni ve třech kategoriích. Vyhlášení proběhne 10. listopadu v Amsterdamu a z českých hudebníků jsou zde nominováni ve vedlejších regionálních kategorií zpěvačka Celeste Buckingham a kapela Charlie Straight.

zdroj: youtube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!