Nina Dobrev: Objeví se ještě někdy v Upířích denících?
zdroj: Profimedia

Nina Dobrev: Objeví se ještě někdy v Upířích denících?

12. 8. 2015 – 11:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Šestadvacetiletá bulharsko-kanadská kráska sice z populárního seriálu oficiálně odešla, ale podle prezidenta The CW Mikea Pedowitze se kdykoliv může vrátit zpátky. Myslíte, že této možnosti využije?

Pedowitz na úterním panelu Television Critics Association prohlásil, že Nina má u CW dveře otevřené. Stačí jen vejít…

"Za šest let co v tom seriálu účinkovala, odvedla vynikající práci. Kdykoliv se bude chtít vrátit zpět, rádi ji přivítáme."

Samotná Dobrev v květnu přiznala, že učinit rozhodnutí odejít z Upířích deníků vůbec nebylo jednoduché. Podle svých vlastních slov se cítila vnitřně rozpolcená.

"Velmi dobře jsem si uvědomovala, jak jsem šťastná – a jak šťastná jsem byla posledních šest let – že mám tuto úžasnou rodinu a velmi dobře jsem si uvědomovala i to, jak moc mi bude chybět," svěřila magazínu People.

Tvůrce seriálu se zatím zaměřili především na postavy Damona (Ian Somerhalder) a Stefana (Paul Wesley). Přestože je to dobrá myšlenka, většina fanoušků Upířích deníků by nepochybně byla raději, kdyby v nich Nina bývala zůstala. Nezbývá než doufat, že se jí jednoho dne po jejích milovaných "příbuzných" zasteskne natolik, aby Pedowitze vzala za slovo.

Zatím bez komentáře, buďte první!