Nightwork radí, jak být hvězdou večera a mít respekt u roštenek
zdroj: iREPORT.cz

Nightwork radí, jak být hvězdou večera a mít respekt u roštenek

23. 8. 2013 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Nightwork na podzim chystají vydání nového alba s názvem Čauki Mňauki a 25. listopadu poprvé okusí pódium pražské O2 Areny. A aby kolem sebe spustili potřebný šrumec, vypustili do světa nový videoklip ke skladbě 4-3-2-1 Tancuj (Panáčky), v němž opět dokazují, že absurdnost jejich humoru nezná hranic.

"Tohle je návod pro všechny dobrý kluky, který to chtěj rozjet na diskotéce a nevědí, jak na to. Když uděláš všechno správně, jak říkám, tak ti garantuju, že budeš hvězdou večera a získáš si respekt a to nejen u roštěnek," hlásí v úvodu videa Jakub Prachař a celá sestava následně spustí jakýsi tutoriál správného večírkového frajera.

V nekonečné přehlídce bizarnosti, v níž nechybí sloní chobot, kozáček na Rudém náměstí v Moskvě nebo one-man labutí jezero, se mihne i Agáta Hanychová, Ondřej Brzobohatý a legendární televizní hlasatel Alexandr Hemala.

"Vylížu ti tvojí duši, jsem zamilovanej až po uši. Vrazím ti myšlenku do tvojí pusy, vždycky si vybírám nejlepší kusy. Už po mně toužíš, vidím ti do tváře, kde máš kapličku, pusť do ní faráře..." Nightwork se neberou vážně. Ani toto video (v rámci zachování duševního zdraví) vážně neberte.

zdroj: youtube.com

Odkaz na hudební novinky iREPORT zdroj: iREPORT.cz

Zatím bez komentáře, buďte první!