Nicole z Pussycat Dolls: Bulimie a sebepoškozování!
Nicole Sherzinger | zdroj: Profimedia

Nicole z Pussycat Dolls: Bulimie a sebepoškozování!

6. 10. 2012 – 11:13 | Magazín | Jitka Pavlíková | Diskuze:

Úspěch na hudební scéně a miliony na kontě ještě nemusí být zárukou šťastného života. Nicole Scherzinger, zpěvačka populární skupiny Pussycat Dolls se rozpovídala o stínech, které ji provázely, když její kapela zažívala největší slávu. Krásná Nicole přiznala, že trpěla poruchou příjmu potravy, a dokonce si sama způsobovala zranění. 

"Prostě jsem se nesnášela. Připadala jsem si nechutná a strašně jsem se styděla. I když jsem byla ve skupině, cítila jsem se sama jako nikdy v životě," řekla zpěvačka a porotkyně soutěže X Factor.

"Byla to moje závislost. Nikdy jsem nebrala drogy, ale ubližovat si se stalo postupně mojí závislostí. Když jsem slezla z pódia, cítila jsem se skvěle, ale jakmile jsem se vrátila sama do pokoje, dělala jsem hrozné věci. Bulimie a sebepoškozování byly mou závislostí," dodala otevřeně Nicole.

Zpěvačka také řekla, že se jí nikdo nesnažil pomoci. "Dělala jsem to každý den spoustu let. Měla jsem na rukou puchýře a jizvy, které jsem schovávala. Myslím ale, že holky ze skupiny to věděly."

Pussycat Dolls opustila Nicole v rooce 2010, aby se věnovala své sólové kariéře. Jejím partnerem je jezdec Formule 1 Louis Hamilton.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku