Niall Horan z One Direction po 27 dnech se známou zpěvačkou opět single!
zdroj: Instagram

Niall Horan z One Direction po 27 dnech se známou zpěvačkou opět single!

17. 9. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Začínající vztah mladého zpěváka s úspěšnou hudebnicí je nejspíš dosud tím nejkratším v historii One Direction. Proč se rozešli?

Byl šestiletý věkový rozdíl tím pravým důvodem k rozpadu ani ne měsíčního vztahu anglické zpěvačky Ellie Goulding a člena jedné z nejpopulárnějších boybandů dneška? Zřejmě ano, protože jak uvedl blízký zdroj mladého zpěváka, Niall si chce ještě užívat a pařit s kámošema. Mezi oběma to sice dost jiskřilo, ale na pořádný vztah to zkrátka nebylo. Alespoň, že to oba zjistili poměrně brzy.

Ellie Goulding zdroj: Instagram

Páru začali kamarádi dokonce přezdívat Nellie, ale bohužel talentovaná zpěvačka mohla očekávat, že dá její zajíček přednost hlavně svému vlastnímu pohodlí. Jak je známo, tak Niall je závislý hlavně na svých kamarádech, jídle a spánku a vztah na plný úvazek je v současné době opravdu příliš velké sousto. Naštěstí se mezi nimi nevytvořilo silnější pouto a oba to tak také berou. Ellie dokonce na svém Twitteru napsala, že mu přeje šťastné narozeniny a že mezi nimi vlastně žádné silnější city nebyly. Překoná Niallův románek někdo jiný z kapely?

Zatím bez komentáře, buďte první!