Nezdary Kristen Stewart: Nejhorší herečka roku přišla na Oscary sama a o berlích
zdroj: Profimedia

Nezdary Kristen Stewart: Nejhorší herečka roku přišla na Oscary sama a o berlích

27. 2. 2013 – 10:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Kristen Stewart neměla příliš úspěšný rok jak v osobních vztazích, tak i v herecké kariéře. Dokonce se to projevilo i na hereččině vzhledu, na kterém je vidět, že neprochází zrovna šťastným obdobím.

Pro dvaadvacetiletou hvězdu upíří Twilight ságy byl loňský rok asi tím nejhorším, jaký kdy zažila. Začalo to v létě loňského roku nevěrou s režisérem filmu Sněhurka a lovec, kde ztvárnila hlavní ženskou postavu Sněhurky. Když se fotografie obou milenců objevili v médiích, přisly reakce ze všech stran. S Kristen se rozešel její dlouholetý přítel Robert Pattinson a Rupertovi se zase rozpadlo manželství s modelkou Liberty Ross. I když se Kristen podařilo na podzim svou lásku získat zpět, nemělo to ovšem dlouhé trvání.

Další ránou pro mladou herečku bylo prvenství v antifilmových cenách Zlatá malina v kategorii nejhorší herečka v hlavní roli, kde získala dokonce dvě trofeje. Nepřesvědčila jak v roli Isabelly v Twilight sáze, tak ani rolí Sněhurky ve filmu Sněhurka a lovec.

profimedia-0154466698 zdroj: Profimedia

Na vyhlašování všemi očekávaných Oscarů, kde měla předávat jednu z cen, dorazila herečka bez doprovodu a dokonce s berlemi. Herečka působila hodně posmutněle a jen s velkým úsilím vykouzlila na tváři úsměv. Ovšem je otázka, zda byla smutná kvůli Robertu Pattinsonovi, který ji stále odmítá, nebo kvůli zraněné noze.

Aby toho nebylo málo, Kristen byla Brity vyhlášená nejméně přitažlivou hollywoodskou herečkou, k čemuž jí prý přispělo její chladné chování a hubená postava.

 

Zatím bez komentáře, buďte první!