Neuvěřitelné: Téhle krásce je teprve 17, ale už má za sebou plastiku prsou
zdroj: Profimedia

Neuvěřitelné: Téhle krásce je teprve 17, ale už má za sebou plastiku prsou

13. 8. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Ariel Winter nebyla spokojená s velikostí svých prsou a tak si je nechala zmenšit. Operaci podstoupila 4. června a nyní se podle svých vlastních slov konečně cítí šťastně a sebejistě.

Ironií je, že hvězda TV seriálu Taková moderní rodinka měla dlouhou dobu malá prsa, což ji samozřejmě trápilo.

"Vzpomínám si, že ještě na svatbě své sestry jsem byla plochá a v duchu si přála, aby mi konečně začaly růst. A pak k tomu skutečně došlo. Jenže rostly pořád dál a dál a zdálo se, že se nikdy nezastaví," konstatovala v rozhovoru pro server Glamour.com.

Tak to nám silně připomíná pohádku Hrnečku, vař!. Winter ovšem moc do smíchu nebylo – nejenže její tělo procházelo drastickými změnami, ale navíc ji kvůli tomu neustále otravovali novináři.

"Moje prsatá postava je zajímala mnohem víc, než má práce," postěžovala si a dodala, že se navíc stala obětí on-line šikany. "Mohla bych zveřejnit fotku, ze které jsem měla dobrý pocit, a 500 lidí by v komentářích zmínilo, že jsem tlustá a odporná."

Poté, co se jí v obchodě s oblečením nepodařilo najít jediné plavky, které by mohla nosit, se herečka rozhodla pro chirurgický zákrok. Teď už prý může chodit v čemkoliv – i v těch "nejtěsnějších a nejpřiléhavějších šatech, které najde".

Nezbývá než doufat, že Arielin příběh se nestane inspirací pro další teenagerky, které řeší tytéž problémy. Začínat s plastikami už v pubertě, to opravdu nepovažujeme za nejlepší nápad.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku