Neuvěřitelné: Gigi Hadid a Kendall Jenner udělaly z bezdomovce mužského modela!
zdroj: Instagram

Neuvěřitelné: Gigi Hadid a Kendall Jenner udělaly z bezdomovce mužského modela!

22. 12. 2015 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Když si Gigi a Kendall vezmou něco do hlavy, nic je nemůže zastavit. Dvacetiletý John Economou o tom ví své...

John relativně dlouho neměl práci ani střechu nad hlavou. Počátkem letošního léta ale náhodou narazil na slavné modelky… a všechno se změnilo. Co přesně se tenkrát odehrálo?

Gigi a Kendall si dělaly na pláži ve Venice Beach piknik a obtěžovalo je hejno racků. Economou si toho všiml a pomohl jim dotěrné ptáky zahnat.

John Economou zdroj: Instagram

"Jedna z těch dívek mi řekla, že jsem roztomilý, tak jsem se k ní otočil a začal si s ní vykládat. Nejprve jsem si vůbec neuvědomoval, s kým mluvím," zavzpomínal v rozhovoru pro magazín Daily Mail.

"Pověděl jsem jim svůj příběh – jak jsem doma občas dělal modela a jak mě cesta za mým snem přivedla až sem, kde se snažím najít si nějakou agenturu, a jak teď žiju hippie život a přespávám na pláži… Prohlásily, že mi mohou pomoct a vzaly mě do agentury Two Management, které jsem se následně upsal," dodal.

John přespává na pláži pořád - ale teď už jen proto, že se mu to líbí. Navíc tam loví krásné slečny, což mu vysloužilo přezdívku "Romeo z Venice". S Hadid a Jenner prý neudržuje žádný kontakt, avšak podle svých vlastních slov na ně nikdy nezapomene.

"Je to šílený příběh. Jsem jim super vděčný. Byl jsem prostě jen ve správný čas na správném místě," uzavřel.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku