Neuvěřitelná podoba! Ryan Gosling má v Austrálii dvojníka
zdroj: tisková zpráva

Neuvěřitelná podoba! Ryan Gosling má v Austrálii dvojníka

9. 11. 2013 – 8:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Australského policistu Granta Hazella neustále pronásledují fanynky Ryana Goslinga. Podívejte se na jeho fotografie (uvnitř článku) a pochopíte proč.

Krasavec Ryan Gosling už má dokonalého dubléra. Je jím australský policista, který vypadá jako jeho dvojče. Grant a Ryan jsou si tak moc podobní, že nezasvěcený člověk by je klidně mohl považovat za sourozence. Grantovi tak přináší publicitu, o kterou by ani tak moc nestál, nicméně mu podobnost s hercem přináší práci, kde si vydělá víc peněz než jako policista.

Grant Hazell zdroj: Profimedia

„Na začátku jsem z toho moc velkou radost neměl. Kamkoliv jdu, lidé mě zastavují a žádají o autogram. Taky jsem už dostal několik nabídek k sňatku a jedna obzvlášť neodbytná fanynka mi poslala asi sto erotických vzkazů. Odmítá uvěřit tomu, že opravdu nejsem Gosling,“ postěžoval si pětatřicetiletý Grant.

Jeho manželka Caroline je naopak nadšená. Nejenže nežárlí, ale navíc Grantovi pomohla nastartovat kariéru profesionálního dvojníka. „Potřeboval trochu popostrčit, tak jsem vzala několik jeho fotek a bez jeho vědomí je poslala do jedné talentové agentury. Když je uviděli, okamžitě mu začali shánět zakázky. Jako Ryanův dvojník si vydělá až 320 dolarů za hodinu,“ prozradila novinářům.

Grant Hazell zdroj: Profimedia

Grantovi však sláva do hlavy rozhodně nestoupla. „Všichni si myslí, že jsem celebrita, ale nejsem. Jsem úplně obyčejný otec od rodiny, který umývá nádobí a koupe psa. Pořád pracuju u policie a snažím se vést pokud možno normální život,“ uvedl.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku