Nestárnoucí Elizabeth Hurley se pochlubila svými přednostmi
zdroj: Instagram

Nestárnoucí Elizabeth Hurley se pochlubila svými přednostmi

2. 11. 2015 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Krásná britská herečka a modelka zapózovala nahoře bez. Věříte tomu, že je jí už padesát let???

Elizabeth Hurley se rozhodla vzdát hold nedávno zesnulé spisovatelce Jackie Collins. A udělala to opravdu neobvyklým způsobem – zveřejnila sexy snímek, na němž polonahá leží na nafukovací matraci v bazénu a čte si jednu z jejích knih.

"Dovolená by nebyla úplná bez Jackie Collins. RIP. Úžasná žena, která mně znovu a znovu zlepšuje náladu a baví," připsala k němu.

Elizabeth Hurley zdroj: Instagram

Připomeňme, že Collins předminulý měsíc podlehla rakovině prsu. S tou se potýkala několik let, ale téměř nikomu se s tím nesvěřila – dokonce ani své sestře Joan.

"Při zpětném pohledu nelituji toho, co jsem udělala," uvedla ve svém posledním interview, které 14. září poskytla magazínu People a dodala:

 "Udělala jsem to po svém, jak by řekl Frank Sinatra. Od té diagnózy jsem napsala pět knih, žila svůj život, cestovala po celém světě… a s nikým to neřešila až do teď, kdy mám pocit, že bych s tím měla vyjít. Teď chci zachraňovat životy jiných lidí."

Hurley se dlouhodobě angažuje právě v boji proti rakovině prsu. Například v roce 2010 spoluorganizovala akci, v rámci které se na několika desítkách památek po celém světě ve stejný okamžik rozsvítila růžová světla. smyslem bylo zvýšit povědomí veřejnosti o této zákeřné chorobě.

Zatím bez komentáře, buďte první!