Nejšílenější požadavky celebrit? Tady jsou!
zdroj: tisková zpráva

Nejšílenější požadavky celebrit? Tady jsou!

7. 5. 2013 – 16:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Světoznámé celebrity mají někdy opravdu zvláštní rozmary, který na svá vystoupení vyžadují. Nejspíš to k této branži patří a čím větší hvězda, tím roztodivnější přání.

Beyoncé (31)

Mezi neobvyklé požadavky Beyoncé patří například ručně vyřezávané ledové koule na ochlazení krku, nebo 270 kilogramů titanových brček.

Rihanna (25)

Popová diva na svém vystoupení požaduje, aby byla její šatna vybavena svíčkami, květinami a dva metry dlouhým bílým gaučem, ale ne v kůži. Barbadoská zpěvačka dále musí mít ledově modrý šifon přehozený přes nábytek a množství nezdravých potravin do výše třinácti tisíc kalorií.

Rihanna zdroj: tisková zpráva

Mariah Carey (44)

Zpěvačka vyžaduje šampaňské Cristal Champagne, ohybatelná brčka, speciální odkladač na žvýkačky, čajový servis pro osm lidí, čističku vzduchu a v neposlední řadě i štěňata a koťata.

Britney Spears zdroj: tisková zpráva

Madonna (54)

Megastar tohoto typu potřebuje na svůj koncert prostor pro dvě stě osob včetně třiceti bodyguardů, instruktora jógy, čistírnu a několik kuchařů. Dále požaduje dvacet telefonních linek do šatny, která musí být nutně vybavena liliemi, bílými a růžovými růžemi, jejichž stonky musí být zkráceny přesně na patnáct centimetrů.

Madonna zdroj: tisková zpráva

Jennifer Lopez (43)

Její požadavky jsou tak rozsáhlé, že šéfové Premier League v Indii se nechali slyšet, že si měli na slavnostní ceremonii pozvat někoho jiného. Jennifer chtěla vlastní soukromé letadlo, hotelové pokoje pro armádu stylistů a asistentů a pouze bílou barvu potravin. Například kávu si žádala míchal proti směru hodinových ručiček.

Jennifer Lopez zdroj: tisková zpráva

Motley Crue

Hudební skupina požaduje na svých koncertech majonézu, dijónskou hořčici, krémové arašídové máslo, čtyřmetrového horznýše královského a samopal, stejně jako schůzku v místní léčebně pro anonymní alkoholiky.

Motley Crue zdroj: tisková zpráva

James Brown ( zemřel v roce 2006 ve věku 73 let)

Autor hitu Sex Machine je s názvem písně velmi úzce spjat. Na pokoj si vyžadoval dvě dívky pod jednadvacet let a dámskou kadeřnici.

Michael Jackson a James Brown zdroj: tisková zpráva

Marilyn Manson (44)

Kontroverzní zpěvák požaduje na svých vystoupeních na plno puštěnou klimatizaci, gumové medvídky Haribo, popcorn do mikrovlnné trouby, absinth a "plešatou bezzubou prostitutku".

Marilyn Manson zdroj: tisková zpráva

Britney Spears (31)

Její požadavky dosahují počtu až dvou tisíc! Britney nesmí v šatně chybět například ryby a brambory, zarámovaná fotografie princezny Diany, cheesburgery z McDonalds bez housky, sto kusů fíků a švestek a také zubní pasta.

Britney Spears zdroj: tisková zpráva

P. Diddy (43)

V minulosti požadoval 204 ručníků a 20 mýdel. Dále jsou to celkem běžná přání jako dvě lahve koňaku Hennessy, šampaňské a vodku. Dalším nezvyklým přáním je neprůstřelný vůz Maybach.

P.Diddy zdroj: tisková zpráva

Prince (54)

Zpěvák má rád, když má k dispozici lékaře na telefonu, který mu předepisuje vitamíny a všechny potraviny musí být v plastovém obalu. Dále je pro něj nezbytný Yogi Choco čaj a uklidňující vůně z jasmínové a levandulové svíčky.

Prince zdroj: tisková zpráva

Zatím bez komentáře, buďte první!