Nejpodrobnější životopis "The Rocka" na českém internetu
zdroj: Profimedia

Nejpodrobnější životopis "The Rocka" na českém internetu

22. 12. 2017 – 17:44 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Americký profesionální herec a wrestler Dwayne Johnson je stále častěji obsazován do věhlasných filmových rolí. Herec, který vkročil do Hollywoodu rolí Krále Škorpióna ve stejnojmenném filmu, je často přirovnáván k akční herecké legendě Arnoldu Schwarzeneggerovi. Patří "The Rock" mezi vaše oblíbence? Přečtěte si, jak se stal slavným.

Nejpodrobnější životopis hromotluka Dwayne Johnsona

Dwayne Johnson je považován za jednoho z nejlepších wrestlerů historie. Není divu, vždyť taky pochází z rodiny wrestlerů. Jeho táta je úspěšný wrestler Rocky Johnson, stejně jako jeho dědeček, který vystupoval pod přezdívkou Peter Maivia.

Kromě již zmíněného snímku Král Škorpion, pokračoval např. filmem, který byl natočen na motivy jedné z nejúspěšnějších počítačových her všech dob Doom.

Rampage: Ničitelé zdroj: Foto: Warner Bros

V roce 2011 doplnil hvězdně obsazenou filmovou sérii Rychle a zběsile, a od té doby se stal její součástí a hraje ve všech dalších dílech.

V roce 2018 obohatí svoji filmografii např. o snímek Rampage: Ničitelé, ve kterém budou chtít přerostlá zvířata, infikovaná virem, zničit svět.

Nejpodrobnější životopis hromotluka Dwayne Johnsona

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku