Nejočekávanější film dneška Padesát odstínů šedi má další adeptku na hlavní roli!
zdroj: Profimedia

Nejočekávanější film dneška Padesát odstínů šedi má další adeptku na hlavní roli!

22. 8. 2013 – 13:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Po roli v erotickém bestselleru touží nejedna mladá holywodská herečka, ale kdo získá hlavní ženskou roli Anastasie, se dozvíme již brzy.

Je jí třiadvacet a rodiče jí do vínku nadělili jak krásnou tvář, tak i talent. Dakota Johnson je dcerou slavných herců Melanie Griffith a Dona Johsona, kteří se za ní rozhodně nemusí stydět. Možná jen v případě pokud opravdu získá roli v připravovaném snímku, který bude plný sexuálních scén, ale jinak jim dcera dělá jen samou radost. Dakota již ve dvanácti letech přičichla k modelingu, kterému se dodnes věnuje a to hlavně focení. Objevila se už ve více jak desítce filmových i televizních rolí, ale na tu zásadní teprve čeká. Bude jí právě ta ve zfilmovaném knižním trháku?

Dakota Johnson zdroj: Profimedia

Horkých adeptek na hlavní ženskou roli už bylo zvěřejněno několik a mezi ty hlavní patří například Alexis Bledel alias Rory z Gilmorových děvčat, dále Emma Watson neboli Hermiona z Harryho Pottera a také Kristen Stewart, kterou všichni znají jako Bellu z upíří ságy Stmívání. Premiéra filmu je plánovaná už na příští léto a tak se co nevidět dozvíme, kdo si hlavní postavu Anastasie zahraje. Kuloáry Hollywoodu se ale šušká, že by to měla být právě Dakota.

Zde si můžete prohlédnout neoficiální trailer k filmu, který stvořili jeho fanoušci v hlavní roli s Alexis Bledel a Mattem Bomerem.

zdroj: youtube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!