Nejkrásnější ženou roku 2013 je Gwyneth Paltrow
zdroj: Profimedia

Nejkrásnější ženou roku 2013 je Gwyneth Paltrow

25. 4. 2013 – 10:28 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Časopis People zveřejnil žebříček nejkrásnějších lidí pro rok 2013, kterému vévodí herečka Gwyneth Paltrow. Podívejte se na první desítku dam, které porotce oslnily nejen svou vnější krásou.

1. Gwyneth Paltrow (40)

Herečka se cítí nejkrásnější, když může být se svou rodinou. "Okolo domu pobíhám v tričku a džínsech a bez make-upu," svěřila se Gwyneth časopisu People se svým soukromým životem se zpěvákem Chrisem Martinem a jejich dvěma dětmi - osmiletou Apple a sedmiletým Mosesem. Ve svých čtyřiceti letech se herečka cítí lépe než kdykoliv předtím hlavně díky metodě Tracy Anderson. "Dělá mě mladší a silnější," dodává.

 

2. Kerry Washington (36)

Americkou herečku jsme mohli vidět ve filmu Ray, kde ztvárnila ženu Raye Charlese, ve scifi Fantastická čtyřka a v poslední době hlavně v Tarantinově nejnovějším snímku Nespoutaný Django, kde získala stěžejní roli Broomhildy.

Kerry Washington zdroj: tisková zpráva

 

3. Amanda Seyfried (27)

"Raději bych vypadala úplně obyčejně," postěžovala si hvězda filmu Lés Miserables. Amanda je všechno, jen ne obyčejná žena. Její porcelánová pleť, blond vlasy a velké modré oči ji řadí mezi nejkrásnější ženy světa.

Amanda Seyfried zdroj: tisková zpráva

 

4. Zooey Deschanel (33)

Herečka pochází z filmařské rodiny a je jednou z nežádanější mladých hollywodských hereček. Objevila se v několika nezávislých filmech, ale i po boku známých filmových hvězd. "Chci vypadat jako ostatní lidé, když hraju nějakou roli. Ale raději dávám na svůj vlastní smysl pro to, co je podle mě hezké," vysvětluje. "Musíš být sám k sobě upřímný," dodává Zooey.

Zooey Deschanel zdroj: tisková zpráva

 

5. Jane Fonda (75)

Americká herečka i ve svém požehnaném věku vypadá stále velmi dobře a médiím prozradila svůj "jednoduchý" recept na krásu: "Dobré geny a hodně peněz. Když se ale ve svém těle cítíte dobře, je to vidět skrz vaše oči, tvář i úsměv," vysvětlila.

Jane Fonda zdroj: tisková zpráva


6. Jennifer Lawrence (22)

Oscarová herečka je obdivována i za svou zdravě vypadající postavu, které nechybí ženské tvary. Kvůli roli ve filmu X-Man: První třída se musela před světem dokonce svléknout do naha. "Věděla jsem, že se budu muset svléknout přede všemi a nechtěla jsem vypadat jako pubertální třináctiletý chlapec. Nesnáším lidi, kteří ostatní posuzují podle vzhledu," uvedla herečka.

Jennifer Lawrence zdroj: tisková zpráva


7. Kelly Rowland (32)

Krásná členka někdejších Destiny´s Child, která je v současnosti na sólové dráze, nikdy nevěřila ve svou vlastní krásu. "Měla jsem období, když jsem se tolik ráda neměla. Po nějaké době jsem ale pochopila, že tě všichni musí brát i s tvými chybami," vysvětlila.

Kelly Rowland zdroj: tisková zpráva


8. Halle Berry (46)

Možná je to i díky dalšímu těhotenství, že vypadá herečka lépe než kdy jindy. To co ji opravdu zdůrazňuje, jsou její krátké vlasy. "Je to jako doplněk, podobně jako boty nebo kabelka," svěřila se časopisu People představitelka Catwoman.


Halle Berry zdroj: tisková zpráva


9. Drew Barrymore (38)

"Štěstí je nejlepší make-up, jaký žena může nosit," vysvětlila svůj recept na krásu herečka, která nedávno uvedla na trh řadu make-upů. "Je to všechno o vašem vnitřním já," dodala šťastná maminka půlroční holčičky Olive.

Drew Barrymore zdroj: tisková zpráva
 

10. Pink (33)

Zpěvačka si nebere servítky, co se týká ideálu krásy: "Holka jako já, není na první pohled někdo, kdo by se podle jiných mohl dostat se svou "krásou" na přední stránky magazínů. Beru to v pohodě, protože moje silné stránky spočívají jinde - tvrdě pracuju, mám talent a jsem vtipný a dobrý člověk," uvedla Pink.

Pink zdroj: tisková zpráva

 

Zatím bez komentáře, buďte první!